اقدامات ریاضتی در انگلیس و افزایش فشار بر پلیس و میزان جرایم
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از نیویورک تایمز، اقدامات ریاضتی در انگلیس پلیس این کشور را تحت فشار گذاشته و موجب افزایش جرایم شده است.
پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به قلم بنجامین مولر با عنوان " فشار اقدامات ریاضتی در انگلیس بر پلیس این کشور و افزایش جرایم" نوشت، در یکی از روزهای سرد پاییز امسال، فردی که پیشتر اقدام به خودکشی کرده بود از بیمارستان سولیهال انگلیس خارج شد. پس از آن که مسئولان بیمارستان ، ماموران پلیس را از این موضوع مطلع کردند وی را در یکی از خیابان های بیرمنگام در حال نوشیدن مشروبات الکلی یافتند.
ماموران پس از انتقال این زن به پاسگاه پلیس ، برای کمک به وی با نهادهای خدمات اجتماعی تماس گرفتند اما تماس های آنها بدون پاسخ ماند. نیمه شب سرانجام این زن را متقاعد کردند که به بیمارستان دیگری منتقل شود. در طول مدت هشت ساعتی که ماموران روی این پرونده کار می کردند ماموران اداره پلیس وست میدلندز هزار و 452 تماس اضطراری دریافت کردند و بسیاری از موارد آنها را پیش از آن که ماموران پاسخ دهند ؛ ساعت ها یا روزها می گذشت.
ریچارد چانت از ماموران پلیس محلی در این خصوص می گوید :« ما باید به این افراد در شرایط بحرانی و اضطرار کمک کنیم اما رسیدگی به وضعیت این افراد برعهده نیروهای پلیس نیست.»
این مسئولیت سنگین که ریچارد چانت به آن اشاره کرد در واقع نشانگر وضعیت دشوار و تحت فشار نیروهای پلیس در دوره ریاضت اقتصادی انگلیس است: شمار و دامنه تماس های ضروری با پلیس به طور قابل توجهی در بیرمنگام و بسیاری از شهرهای دیگر افزایش یافته است اما در حال حاضر ماموران به مراتب کمتر به آنها پاسخ می دهند.
بی ثباتی های اقتصادی در خصوص موضوع خروج انگلیس از اتحادیه اروپا " برگزیت" بدان معنا است که فشارهای مرتبط با کاهش بودجه به این زودی پایان نخواهد رسید.
پلیس وست میدلندز شاهد 220 میلیون دلار کاهش بودجه از زمان آغاز طرح ریاضتی دولت تحت حاکمیت محافظه کاران انگلیس در سال 2010 تاکنون بوده است.
اداره پلیس وست میدلنز شمار نیروهای پلیس خود را یک چهارم کاهش داده است و اکنون شمار ماموران آن به حدود زمانی که این نیروها در سال 1974 تشکیل شدند، کاهش یافته است. در سراسر انگلیس و ولز شمار ماموران پلیس حدود 20 هزار نفر کاهش یافته است.
کاهش موازی خدمات اجتماعی به نوعی به این مشکل افزوده است. ارائه خدمات ترک اعتیاد ، مزایای تامین اجتماعی در زمینه هزینه های مسکن و ارائه خدمات اجتماعی به کودکان و بزرگسالان همگی کاهش یافته و مشکلاتی را ایجاد کرده که اغلب رسیدگی به آنها برعهده پلیس است.
از سوی دیگر سوالاتی نیز درباره این که آیا این کاهش ها به نوعی در افزایش نرخ جرایم خشونت آمیز نقش داشته ، مطرح است.
نرخ قتل و سرقت مسلحانه در انگلیس و ولز با وجود آن که به آمار ارتکاب این جرایم در آمریکا نزدیک نیست اما طی یک دهه گذشته به بالاترین سطح خود رسیده است. حمله با سلاح سرد و چاقو در سال 2018 برای چهارمین سال متوالی افزایش داشته و جرایم مسلحانه پس از روند صعودی چند ساله ، کاهش یافته است.
ساعت هایی که برای پاسخ گویی به تماس های مرتبط با خدمات رفاهی و پزشکی اختصاص داده می شود ، فرصت اندکی را برای جمع آوری شواهد و حل و فصل جرایم باقی می گذارد و در نتیجه قربانیانی که در معرض خطر فوری قرار ندارند ؛ گاهی روزها باید در انتظار گفتگو و مصاحبه با ماموران پلیس بمانند.